Uloge

Rudar

Svi činimo Bee zanimljivom i smislenom igrom.

Svaki će igrač zaraditi osnovnu stopu od 1,6 beea / sat prijavom u aplikaciju svaka 24 sata i klikom na gumb. Ne trebate držati aplikaciju otvorenom nakon klika jer Bee će i offline sjedati na račun. Rudarenje će se zaustaviti nakon 24 sata i potrebno je ponovno stisnuti dugme da bi počela nova sesija rudarenja. Napominjemo da će osnovna stopa rudarenja biti smanjena za 50% četiri puta, ovisno o rastu ukupne korisničke baze, sve dok Bee Network ne prestane opskrbljivati Bee-om kada u svijetu postoji milijarda korisnika. Osnovna stopa kao Miner smanjit će se s 1,6-> 0,8 (kada broj korisnika pređe 100 000 ), 0,8> 0,4 (kada broj korisnika pređe 1 milijun ), 0,4 -> 0,2 (kada broj korisnika pređe 10 milijuna ), 0,2-> 0,1 (kada naraste na 100 milijuna korisnika) sve dok iznos skupljanja ne postane 0 kad naraste na 1 milijardu korisnika.
Ukupna satnica rudarenja: osnovna stopa + osnovna stopa x 25% x aktivnih rudara u vašem timu (preporučeni bonus)

Referrer

Referrer je netko tko pomaže izgraditi aktivnu zajednicu s pouzdanim članovima. Vrijednost Beeja raste kako zajednica raste i što više članova obavlja transakcije roba i usluga sa svojim Beejem. Referrer može uputiti nove rudare da se pridruže vašem timu za zaradu. Za svakog aktivnog člana u svom timu zaradit ćete dodatnih 25% osnovne stope kao svoj referalni bonus. Ako u svom timu za zaradu imate 10 članova i svi oni aktivno rude, zaradit ćete dodatnih 10 x 25% = 250% beeja od vaše osnovne stope. Stoga je ključ zarade više Beeja učlaniti što više novih rudara da se pridruže vašem rudarskom timu i podsjetiti ih da svakodnevno sudjeluju u ovom projektu. (Ukratko da jednom dnevno stisnu Bee i počnu novu sesiju).
Na primjer, s obzirom na to da je vaša osnovna stopa 1,6 Beeja na sat, uputili ste 10 novih ljudi da se pridruže vašem rudarskom timu, a vi i njih 7 danas aktivno rudarite, zaradit ćete na 1,6 (osnovna stopa) + 1,6 x 7 x 25 % (bonus preporuke) = 4.4 Beeja na sat danas.
Imajte na umu da ne postoji ograničenje broja novih korisnika koje možete uputiti svom zarađivačkom timu, a time ni gornja granica bonusa za preporuke. Možete zamisliti razliku u zaradi kad ste stvorili tim koji zarađuje od 200 korisnika.
Ukupna satnica rudarstva: osnovna stopa + osnovna stopa x 25% x aktivnih rudara u vašem zarađivačkom timu (bonus preporuke)

Verifier (Uskoro u fazi 2)

Izgradite provjerenu mrežu povjerenja.
Imajte na umu da će uloga Verifikatora biti pokrenuta tek u fazi 2. Cilj mreže Bee Network je izgraditi zajednicu s pouzdanim članovima gdje svaki član može izvršiti sigurne transakcije robe i usluga razmjenom Bee-a. Stoga su nam potrebni verifikatori da bi provjerili identitet članova i uveli ih u vašu provjerenu mrežu.

Time potvrđujete:
→ Poznajete osobu koju ste osobno provjerili
→ Vjerujete da su etični i da nisu lažni

Da bi pospješili provjeru, verifikatori će zaraditi dodatnih 0,2 pčela / sat / provjereni rudar na vašu osnovnu stopu rudarenja dodavanjem korisnika u vaš sigurnosni krug. Međutim, imajte na umu da će vam trebati svi u vašem sigurnosnom krugu kako bi uspješno dovršili postupak usklađenosti s KYC (Upoznajte svog kupca) prije nego što Bee možete koristiti za trgovinu robom i uslugom drugih korisnika na tržištu Bee Network Marketplace kada uđe u fazu 2.

Ukupna satnica rudarstva: osnovna stopa + osnovna stopa x 25% x aktivnih rudara u vašem zarađivačkom timu (bonus preporuke).

Ako smatrate da bilo koji član u vašoj verificiranoj mreži više nije pouzdan, podijelite s nama klikom na „više nema povjerenja“ na određenom članu. Da biste nagradili svoj trud da Bee Network ostane povjerljiva zajednica, bit ćete nagrađeni dodatnim Bee-om, a iznos će se pregledavati od slučaja do slučaja.