Slide
naslovna Timestope

VAŠE JE VRIJEME DRAGOCIJENO.
LJUDSKO VRIJEME JE POŠTENO ZA SVE.
24 STA NA DAN, JEDNAKO ZA SVE!

Sada počinje svijet novog valutnog sustava.
Vaše vrijeme nije slobodno.
Štedite svoje vrijeme.
I iskoristite to vrijeme kao novac.
Jednostavno je.
Samo preuzmite i pokrenite aplikaciju TimeStope.

Preuzmite TimeStope

mobilnu aplikaciju i započnite zarađivati već danas!
Mobilnu aplikaciju možete preuzeti u nastavku.

instalacija

Što je TimeStope?

TimeStope je svijet novog valutnog sustava.

Kako se pridružiti TimeStopeu?

Svjedok vas mora pozvati.

Tko je svjedok?

Nakon što ste uspješno prijavili svoj račun u TimeStopeu, postali ste svjedok.

Koje su prednosti svjedočenja?

Možete dobiti TIME SVAKI dan.

Što je Vrijeme?

VRIJEME je kriptovaluta koja se koristi u TimeStopeu. Jedinica VRIJEME je τ. 1τ = 1 sat.

Kako napraviti VRIJEME?

Kad postanete svjedok, možete dobiti VRIJEME provodeći vrijeme za vrijeme Stopeterma.

Koliko vremena ću dobiti?

Svakodnevno ćete dobiti 60% (14,4τ) i podlijeliti 40% (9,6τ) svjedoku.

Kako zaraditi više TAUa?

Svaki dan kliknite na plavi žig na kalendaru.

Kako se koristi VRIJEME?

U TimeStopeu, TAU će se koristiti kao novac.

Koliko dugo traje Stopeterm (vrijeme prikupljanja)?

Stopeterm traje dvije godine.

Kako produžiti Stopeterm?

Svaki put kada svjedok pozove 250 ljudi, Stopeterm će se produljiti za 24 mjeseca, a povećava se čak i ako rezultat posjećenosti dosegne određeno rezultat.

Kako izračunati rezultat posjećenosti?

Ako provjerite prisutnost, ocjena vašeg pohađanja povećava se za 2 boda. Ano ne provjerite pristunost, ocjena se smanjuje za 3 boda.

Što se događa ako prekršite pravila TimeStopea?

Vaš će račun biti blokiran, a sva imovina će biti oduzeta.

Kako oporaviti svoj račun?

Ako ste prešli Stopeterm, trebate pronaći novog svjedoka da biste omogućili svoj račun, ali vaš će rezultat biti 100, a vi ćete izgubiti svjedoka. Ako rezultat pristunosti postane 0, ne možete omogućiti svoj račun, ali možete poslati svoje VRIJEME odabranom sudioniku.

Zašto je vaš račun onemogućen?

Ako tri puta ne bude odgovoreno na obavijest, status računa bit će obrađen kao smrt, tada ne možete koristiti nijednu uslugu u TimeStopeu, ali svoje sredstvo možete poslati na druge račune.


TimeStope Team


Seung II Chung | @Solomon
Suosnivač | direktor tvrtke

Diplomirao je na Nacionalnom sveučilištu u Seulu, prvi put u Koreji razvio sustav internetskih računa s porezom 2000. godine, a na temelju tog sustava uspostavljen je kao standard za elektroničke poretne račune širom svijeta. 2006. preselio se u Vijetnam, proučavao tehnologiju pretraživača i stvorio uslugu pod nazivom Zing u suradnji s Vina Gamesom. 2008. vratio se u Koreju i primio nagradu za izvrsnost na mobilnom natjecanju SK Telecom i veliku nagradu na nagradi Venture koju je organizirao KT, a njegove su vještine prepoznate. U 2010. godini pridonio je tehnološkom razvoju korejskih mobilnih aplikacija kao osnivač korejskog nacionalnog tečaja za maestro i kao profesor ‘tečaja SW Maestro’ sastavljenog prema članku 10. (Obuka softverskih stručnjaka) koji je donijela Softverska industrija Zakon o promociji. Nakon toga, zainteresirao se za tehnološke patente pružajući mobilne tehnologije povezane s Korejskim intelektualnom pothvatima. Nakon toga započeo je s istraživanjem socijalnih poduzeća dok je radio kao povjerenik za IT stručnjake u agenciji za unatređenje malog poduzeča pri Lijepoj zakladi. Od 2018. godine provode se praktična istraživanja i razvoj blockchaina. Kao rezultat toga, uspostavljeni su BlaaChat, anonimini glasnik povezan s blockchainom, Bloodland za povezivanje VR svijeta sa Zemljom i Blood Mainnet, distribuirani orijentirani blockchain ekosustav. Na temelju nakupljene tehnologije i iskustva u procesu njenog razvoja, TimeStope se razvija i lansira. Kaže da su sva njegova životna iskustava vezana uz TimeStope. StimeStope će biti remek-djelo njnegovog života koje je napravilo proboj u tehnologiji elektroničkih poreznik faktura, mobilnoj tehnologiji, blockchainu i tražilicama.

Jin Hoon An | @time2020
Dopredsjednik

Diplomirao na Nacionalnom sveučilištu u Seulu. Nakon što je diplomirao na Nacionalnom sveučilištu u Seulu, služio je kao šef odjela za nabavu grupe E-Land i dao je značajan doprinos rastu grupe, preselio se u Vijetnam sa svojim idealima u obrazovon poslu, a dok je istraživao ljudske matematičke i znanstvenog razmišljanja kroz obrazovno poslovanje u Vijetnamu, zainteresirao se za blockchaim, a 2018. služio je kao potpredsjednik vijatnamske razmjene bitboxa. Vijetnam, Nacionalno sveučilište u Seulu i Blockchain imaju zajedničko mišljenje da vjeruju u mogućnost TimeStope-a i pridružili su se timu.

Kwon Seok Kim | @soultime
glavni direktor tehnologije

Diplomirao je na Nacionalnom sveučilištu u Seulu i patentni je odvjetnik. Bliski je prijatelj izvršnog direktora Jeonga Seung-ila i s njim je pohađao nižu gimnaziju, srednju školu i sveučilište, a trenutno je zadužen za tehnički pregled TimeStopea. Također je direktor planiranja Korejskog udruženja patentnih odvjetnika. U budućnosti će obavljati ulogu u upravljanju i širenju TimeStopeove tehnologije, a trenutno služi za provjeru TimeStopeove tehnologije.
Hwan Oh Bae
Glavni direktor za sadržaj

Na temelju niza promotivnih video iskustava poput Samsung Electronics, POSCO, LG, Hyundai Heavy Industries i SK Telecom, on stvara sadržaje koji bi BLOOD-ovu tehnologiju mogli više istaknuti.

Službeni kanali na društvenim mrežama i adresa e-pošte?

Slijedite naš kanal u nastavku:

instalacija