Slide
naslovna Timestope

Preuzmite TimeStope

mobilnu aplikaciju i započnite zarađivati već danas!
Mobilnu aplikaciju možete preuzeti u nastavku.

Da biste otvorili novi račun na Timestope aplikaciji kliknite na New Account.

Izaberite ID te dva puta klilnike na kvadrat pored da vidite je li ID slobodan. Unesite witnes christ te ponovno dva puta kliknite na kvadrat desno dok se ne pojavi zelena kvačica. (chris je moj kod). U praksi možete unijeti bilo čiji pozivni kod, ali ako unesete christ bit ću zahvala i stajat ću na raspolaganju za pitanja preko Timestope chata.
==> Napomena: kod christ je pisan malim slovima.
Izaberite spol.
***VAŽNO!!! Unesite ime i prezime točno jer će vas kod identifikacije koja može biti kroz par mjeseci tražiti dokument i na njemu mora biti točno kao što ste upisali kod registracije inače će se račun poništiti. Unesite ime na ENG dakle bez interpunkcijskih znakova. Izaberite datum rođenja te kliknite Next.

Spremite Public i private key te kliknite Confirm.

Završili ste sa instalacijom i skupljanje Tau je počelo. Svaki dan u bilo koje vrijeme dovoljno je da potvrdite svoju aktivnost s pristiskom na veliki plavi žig koji se svakog dana stvori na kalendaru. Za svaki dan koji ne kliknete gubit ćete 3 boda, a kada kliknete dobit ćete 2 boda. Počinjete sa 100 bodova i ukoliko oni padnu na nulu izbrisat će vam se račun. Za razliku od sličnih aplikacija Pi i Bee network gdje rudarenje prestaje nakon 24 sata ovdje se rudarenje nastavlja bez praznog hoda, ali svoje pristustvo morate potvrđivati svakodnevno pristiskom na žig na kalendaru.