Slide
phoneum

Earn PHT playing games

Preuzmite Phoneum

mobilnu aplikaciju i započnite zarađivati već danas!
Mobilnu aplikaciju možete preuzeti u nastavku.

Što je Phoneum?

Phoneum je prava kriptovaluta samo za mobilne uređaje, osmišljena da pruži pojednostavljeno korisničko iskustvo i platformu koja omogućava svim korisnicima, bez obzira na tehničku sposobnost, da u potpunosti sudjeluju u novoj ekonomiji kriptovaluta. Phoneum (PHT) je žeton zasnovan na Tronu (TRX). Slično Bitcoinu i mnogim drugim kriptovalutama, PHT je Blockchain kriptovaluta koja podržava peer-to-peer transakcije. Uglavnom se koristi u ekosustavu Phoneum za igranje igara, kao i za ublažanje emisija ugljika.

Platforma za kriptovalute samo za mobilne uređaje

Prilagođeni algoritam i blockchain struktura koja pruža uistinu samo mobilno rješenje i pojednostavljeno korisničko sučelje koje ne zahtijeva tehničke vještine za implementaciju.

Jednostavna integracija API-ja

Očekujemo da će integracija s našim API-jem biti što jednostavnija. Uz opsežnu dokumentaciju, resurse i vodiče za razvoj proizvoda pronaći ćete na platfomi Phoneum.*
Dolazi uskoro.

Jednostavna integracija API-ja

Cloud Earning PHT

Zaradite PHT u oblaku i pratite zaradu uživo!

Jedna kripto valuta za sve aplikacije i igre

Phoneum je razvijen za upotrebu na više mobilnih platformi. Uz naš API, programeri igara i aplikacija moći će brzo implementirati PHT u svoje projekte.

Sustav novčanika

Ugrađeni, sigurni novčanik koji nadgleda ravnotežu u stvarnom vremenu, u svim igrama i aplikacijama u ekosustavu Phoneum.

Zarađivanje PHT-a u oblaku

Originalni Phoneum Miner evoluirao je u PHT u oblaku za zaradu, upravljajuću svime u oblaku. Jednom kada je zarada uspostavljena, aplikacija ne zahtijeva da uređaj drži otvoren ili pokrenut u pozadini da bi zaradio PHT. U bilo kojem trenutku otvorite PHT u oblaku za zaradu da biste pristupili prosječnoj statistici zarade i pratili napredak zarade. Da bi se izbjegao prekid, nakon 7 dana šalje se obavijest da se zatraži PHT i započne nova sesija zarade.

Kripto karte

Dobrodošli u svijet Cryto Cards: Phoneum kolekcionarska igra za digitalne kartice za trgovanje. Postavite ljestvice najboljih i upotrijebiti svoj PHT polaganjem kako biste otvorili dodatne pakete koji sadrže uobičajene, rijetke, epske i legendarne vrste karata kako biste upotpunili svoj album. Završavajte misije, ighrajte dnevnu mini igricu i usput vrtite kotačić do punjenja svog albuma za dodatne nagrade.Cripto Treasures je igra u kojoj igrači dovršavaju razne zadatke, trivijalnosti i mini igre za otključavanje zlata (valuta u igri), škrinja s blagom, predmeta, kolekcionarstva i raznih kripto valuta, uključujući istaknuti žeton Phoneum – PHT. Naša misija je ponuditi jednostavnu platfrmu svim mobilnim igračima koji mogu sudjelovati i naučiti više o revoluciji kriptovaluta kroz gamifikaciju. Korištenje snage blockchain tehnologije omogućava Crypto Treasuresu da postane središte i poveže se s drugim igrama koristeći isti profil igrača i valute u igri.

Crypto Planet

Posjetite novi tip planeta, onaj koji vam omogućuje zarađivanje pravih kriptovaluta igrajući lijepu i futurističku igru. Glavni je cilj izvući vrijedne resurse planeta: kristale. Postoji poseban stroj dizajniran posebno za automatsko iskopavanje kristala i isporuku vama. Sve što morate učiniti je aktivirati kopač i nakon 4 sata imat će spremne resurse za polaganje prava.

Green Karma nagrađuje igrače s vrhunskim kriptovalutama za otvaranje škrinja s blagom, igranje mini igara i izvršavanje zadataka, dok pomažu u stvarnom životu zelenih projekata. Igrajući igru Green Karma, besplatno zarađujete PHT kripto žetone. Kasnije možete iskorsititi svoj PHT kako biste zaštitli i obnovili amazonsku prašumu u Brazilu smanjenjem stvarnih emisija CO2!
Svaki igrač dobiva jedinstvenu digitalnu CO2 karticu koja prati njihovo osobno smanjenje ugljika. Smanjite 1000 kn CO2 da biste dobili službenu potvrdu na svoje ime.Crypto Connect 3

Putujte svemirom i dovršite razne razine povezivanjem 3 ili više istih novčića da biste ih uništili. Svaka razina omogućuje vam zaradu prave kriptovalute PHT dok igrate lijepu i futurističku igru. Što više zvjezdica dobijete, više PHT zaradite.