Slide
Pi_naslovna

Preuzmite Pi Network

mobilnu aplikaciju i započnite zarađivati već danas!
Mobilnu aplikaciju možete preuzeti u nastavku.

1. Otvorite račun

Nakon preuzimanja aplikacije otvorite je da biste se registrirali i otvorili račun.

Možete se registrirati s Facebook računom ili svojim telefonskim brojem. Međutim, trebali biste odabrati telefonski broj kako biste kasnije olakšali autentifikaciju svog računa Pi mreže.

Odaberite svoje mjesto, unesite svoj telefonski broj i kliknite GO.

Zatim unesite lozinku i potvrdite je. Lozinka mora imati maksimalno 8 znakova, od čega mora biti bar jedno veliko i malo slovo i jedna znamenka.

Kliknite SUBMIT

Unesite ime, prezime i korisničko ime.

***VAŽNO!!! Unesite ime i prezime točno jer će vas kod identifikacije koja može biti kroz par mjeseci tražiti dokument i na njemu mora biti točno kao što ste upisali kod regostracije inače će se račun poništiti.

Nakon popunjavanja svih podataka, kliknite Submit, da biste prešli na zadnji korak. U ovom koraku unesite pozivni kod kpavlov2000 (ovo je moj kod). U praksi možete unijeti bilo čiji pozivni kod, ali ako unesete kpavlov2000 bit ću zahvalan i stajat ću na raspolaganju za pitanja preko PI network chata.

→ Napomena: kod kpavlov2000 je pisan malim slovom.

Dakle, izvršili ste registraciju za Pi Network.

2. Upute za rudarenje

Kliknite GET STARTED i vidjet ćete donju sliku.

Pritisnite gumb munje da biste započeli iskopavanje Pi.

Količina Pi koju iskopate na sat prikazana je u odjeljku Total.

Ako članovi vašeg tima rudare Pi, dobit ćete (broj ljudi x 25% x 0,2 Pi/sat). Međutim, ako nisu na mreži više od 1 dana od njih nećete dobiti Pi iz dnevnog ciklusa, pa možete klinuti Ping Inactive (Neaktivni ping) da biste ih podsjetili da započnu novi ciklus.

3. Pozovite nove članove u sigurnosni krug

Nakon 3 dana rudarstva, pozivom možete izgraditi svoj sigurnosni krug. Pozovite prijatelje i obitelj da se pridruže zajednici kako bi povećali vašu zaradu. Molimo pročitajte gornji odjeljak da biste znali o čemu se radi.

4. Potvrdite svoj račun Pi Network

Morate potvrditi svoj račun kako biste mogli povući svoj Pi u 3. fazi projekta. Da biste potvrdili svoj račun, idite na Profil i odaberite VERIFY kako je prikazano:

Možete odabrati jednu od dvije mogućnosti za potvrdu vašeg računa kao u nastavku:

Kako unovčiti Pi?

Još ne možete unovčiti Pi. Moći ćete unovčiti Pi ili razmijeniti Pi za druge valute u trećoj Fazi projekta kada pi prijeđe na potpuno decentralizirani blockchain. Pi je pokrenuo 1. fazu projekta 14.3.2019. (Dan Pija). Tijekom faze 1, vaš se saldo bilježi i kada Pi prijeđe na glavnu mrežu u fazi 3 skupljeni Pi će se moći unovčiti za trenutnu vrijednost. Prijenosi Pi-a ograničeni su dok ne dođemo do glavne mreže kako bi se spriječilo da nepošteni korisnici akumuliraju Pi sa lažnih računa. Na primjer, netko bi mogao rudariti sa lažnih računa, prenijeti Pi na legitimni račun i zatim proći kroz postupak provjere Pi-ovog računa unatoč njihovoj nezakonitoj dobiti. Još preciziramo točan vremenski raspored razvoj aprojekta. Za više pojedinosti pogledajte odjeljak u White paperu Pi Networka. Je li ova aplikacija novčanik? A možemo li unuduće koristiti vanjski novčanik da držimo svoj Pi? Da, vaši će telefoni služiti kao novčanik za kriptovalute koji će biti povezan s vašim trenutnim računima (broj/Facebook). Kao i kod bilo kojeg drugog javnog blockchaina, Pi-ov blockhain također će omogućiti aplikacijama/vanjskim novčanicima da drže Pi i izvršavaju transakcije s njim, izravnim podnošenjem transakcija u blockchain. Ovo je funkcionalonost koju je Pi-ov Core Team trenutno trebao pružiti u 3. fazi projekta. Tijekom treće faze projekta imat ćete mogućnost preuzimanja potpunog vlasništva nad svojim privatnim/javnim ključevima.

Više informacija o projektu na medijima možete pronaći u nastavku: