Slide
naslovna Eagle network

Budite pionir nove besplatne aplikacije Crypto rudarenje!

EAGLE Network

Super je jednostavno – vaše rudarske platforme već su postavljene i rade na oblaku. Čim postavite svoj račun možete početi rudariti na vašem mobitelu.
Besplatno je  i jednostavno. Zaradite sa EAGLE Networkom.Eagle2

1. Blockchain mreža

Budite pametniji od svog pametnog telefona! Neka vaš pametni telefon radi umjesto vas i generira Eagle čak i dok spavate! Ova aplikacija omogućuje vam zaradu Eaglea davanjem jednostavnih doprinosa Eagle mreži. Što više doprinosite, to više Eaglea zarađujete. Da biste započeli zarađivati Eagle, prijavite se svaka 24 sata i pritisnite gumb za rudarenje kako biste započeli rudarenje.
Nakon što izvršite rudarenje, možete povećati satnicu pozivom pouzdanih prijatelja i obitelji da se pridruže zajednici i još mnogo toga.

Jednostavan za upotrebu. Besplatno za sve

Ako niste tehnički potkovani, ne brinite jer je Eagle Network rudarska aplikacija jednostavna! Za zaradu Eaglea nije potrebno nikakvo znanje o rudarenju blockchaina. Kripto zaradite jednostavnim klikom na gumb. Ne postoji dobno ograničenje za upotrebu aplikacije, a otvorena je za sve ljude širom svijeta. Možda je to najlakši način za zaraditi eagle, dobrodošli u svijeli novi svijet.

Eagle


Eagle3

3. Iskustvo igranja

Većina kripto projekata nema primjenjivost u stvarnom životu. Eagle Network pruža gamificirano korisničko iskustvo i jednostavan ulazak u novi i uzbudljivi svijet kriptovaluta i Blockchaina. Obećavamo da će sve nadolazeće aplikacije Eagle Networka i dalje biti jednostavne bez ikakve visokotehnološke krivulje učenja. Eagle Network radi za vas čak i dok spavate! Dobrodošli u svijet Blockchaina!SIGURNA PRIJAVA

Najbrži i najprikladniji način da ljudi otvore račune i prijave se u aplikaciju. Pružamo vam prijavu bez lozinke.

CHAT SOBE

Pozovite prijatelje i zaradite s njima. Istražite jedinstveno iskustvo čavrljanja pomoću naše aplikacije.

POVIJEST

Potpuno transparentno jer upravljamo svakom pojedinom transakcijom koja je zaštićena iza jakog trezora.

VIJESTI

Redovito objavljujemo najnovije vijesti o platformi koja je dostupna u aplikaciji.

RUDARENJE

Zaradite Eagle rudarstvom. Samo preuzmite aplikaciju i započnite s rudarenjem. Nije potrebno tehničko znanje.

ZARADA

Možete zaraditi orao u tri smjera Rudarstvo, igranje i upuživanje mreže orao drugima.