RUDAR

Korisnik mobilne aplikacije Eagle Network koji jednostavno potvrđuje da nisu svakodnevni “robot”. Ovaj korisnik provjerava svoju prisutnost svaki dan jer mora otvoriti aplikaciju svaka 24 sata kako bi mogao nastaviti zarađivati Eagle besplatno. Rudar može zaraditi osnovnu stopu od 2 Eagle na sat, koja se smanjila na 1, 0,25, 0,20, 0,15, 0,10 i 0 prema rastu korisničke baze. Prijavom u aplikaciju svaka 24 sata i klikom na gumb rudarstva, korisnici sudjeluju u gamificiranom iskustvu. Za razliku od rudarskih tvrtki, nije vam potrebna velika količina energije da biste rudarili Eagle na pametnom telefonu, jer ćete automatski zaraditi satnicu po kliku nakon što kliknete gumb za rudarstvo. Svaka se rudarska sesija automatski završava nakon 24 sata, a sve što morate učiniti je otvoriti aplikaciju i ponovno pritisnuti gumb rudarstva kako biste nastavili zarađivati.

ČUVAR

Korisnik mobilne aplikacije Eagle je onaj rudar koji aktivno uvodi druge korisnike u mrežu Eagle. Vrijednost Eaglea raste kako zajednica raste. To će biti presudno za kasnija ažuriranja aplikacije u kojoj članovi obavljaju transakcije robe i usluga sa zaradjenim Eagleom. Čuvar može uputiti nove rudare da se pridruže njihovom timu koji zarađuje. Za svakog aktivnog člana u svom timu zaradit ćete dodatnih 25% osnovne stope kao bonus za preporuku. Ako u svom timu za zaradu imate 10 članova i svi oni aktivno rude, zaradit ćete dodatnih 10 x 25% = 250% orlova od svoje osnovne stope. Stoga je ključ zarade više Eaglea pozvati još novih rudara da se pridruže vašem rudarskom timu i podsjetiti ih da se svakodnevno prijavljuju za aktivaciju rudarenja.

SVJEDOK

Korisnik mobilne aplikacije Eagle Network koji doprinosi davanjem popisa rudara koje poznaje i kojima vjeruje. Sveukupno, Eagleov svjedok izradit će globalni grafikon povjerenja. Svjedok će u svoj sigurnosni krug dodati provjerene korisnike u svom timu za zaradu. Kada mreža Eagle uđe u fazu 3, slijedi postupak KYC (Upoznajte svog kupca); svi članovi vašeg sigurnosnog kruga trebali bi proći KYC postupak prije nego što možete trgovati Eagleom s robom i uslugom drugih korisnika putem Eagle Marketplacea.

Dakle, svjedok će samo provjeravati članove koje oni poznaju i imaju dovoljno povjerenja da potvrde njihovu autentičnost kako bi spriječio bilo kakve neetične ili lažne aktivnosti na mreži. Svjedok može zaraditi dodatnih 0,2 Eagle x broja provjerenih ljudi na sat prema njihovoj osnovnoj stopi kopanja. Ako svjedok vjeruje da bilo koji član u njihovoj mreži više nije pouzdan, može ukloniti osumnjičenog člana klikom na gumb “ukloni”.

DELEGAT

Delegati su rudari visoke razine mobilne aplikacije Eagle Network, a također pokreću softver Eagle node na svom stolnom ili prijenosnom računalu. Uloga delegata bit će aktivna od treće faze kada se pokrene mreža Eagle Blockchain. Bit će samo 210 delegata mreže Eagle koji će ikad postojati koji osiguravaju čvorove Eagle Blockchain. Softver Eagle čvor je softver koji pokreće osnovni algoritam, uzimajući u obzir podatke o grafu povjerenja koje pruža Svjedok.