Slide
naslovna Eagle network

Budite pionir nove besplatne aplikacije Crypto rudarenje!

EAGLE Network

Super je jednostavno – vaše rudarske platforme već su postavljene i rade na oblaku. Čim postavite svoj račun možete početi rudariti na vašem mobitelu.
Besplatno je i jednostavno. Zaradite sa EAGLE Networkom.

1. Otvorite račun

Nakon preuzimanja aplikacije otvorite da biste se registrirali i otvorili račun.

Možete se registrirati s Facebook računom ili svojim telefonskim brojem. Međutim, trebali biste odabrati telefonski broj kako biste kasnije olakšali autentifikaciju svog računa Eagle mreže.

Upišite svoj broj telefona i verificirajte ga kodom koji ćete primiti.

Unesite ime, prezime i korisničko ime.
***VAŽNO!!! Unesite ime i prezime točno jer će vas kod identificirati koja može biti kroz par mjeseci tražiti dokument i na njemu mora biti točno kao što ste upisali kod registracije inače će se račun poništiti. Username mora imati 4-20 znakova bez razmaka.

U ovom koraku unesite pozivni kod kpavlov2000 (ovo je moj kod). U praksi možete unijeti bilo čiji pozivni kod, ali ako uneste kpavlov2000 bit ću zahvala i stajat ću na raspolaganju za pitanja preko Bee network chata,
==> Napomena: kod kpavlov2000 je pisan malim slovima.

Dakle, izvršili ste registraciju ta Eagle Network i možete stisnuti dugme sa orlom ta početak rudarenja. Eagle će se skupljati na vaš račun sljedeća 24 sata, nakon toga morate ponovno pristisnuti dugme da bi se počela nova sesija.